Online Training Flexibel Werken

Win meer tijd door plaats- en tijdonafhankelijk te werken

Wil je meer gedaan krijgen in minder tijd? Meer ontspanning ervaren en kunnen genieten van je vrije tijd? Volg dan nu de online training Flexibel Werken van Saskia Langenberg! En het mooie is, je kunt helemaal zelf bepalen waar en wanneer je dat doet.

Optimaal flexwerken

Tegenwoordig kunnen we altijd en overal werken. Vaak werken we niet alleen overdag. Maar zitten we ‘s avonds ook nog wat mail weg te werken. Of we denken dat we op vakantie bereikbaar moeten zijn voor die ene prangende vraag van een collega. In de praktijk zijn we alleen maar meer gaan werken sinds we flexibel kunnen werken. En dat geeft een scheve balans.

Hoe haal je nou het beste uit flexibel werken? Zodat je je niet schuldig voelt als je overdag gaat sporten of met een vriend voor koffie afspreekt? En hoe kies je de beste plek en tijd, zodat je juist meer gedaan krijgt in minder tijd? Met deze training leer je met concrete stappen hoe je optimaal kunt flexwerken. Je krijgt handige tips en tools om te spelen met plaats en tijd. Zodat je succesvol bent in je werk en meer tijd overhoud voor andere dingen. Ook overdag, zonder je daarover schuldig te voelen richting je collega’s.

Saskia Langenberg is de trainer. De afgelopen jaren heeft zij honderden werknemers en hele organisaties begeleid naar nieuwe manieren van werken. Ook is zij auteur van het boek ‘Je Nieuwe Werkleven’.

  • Leer hoe je dagelijks (vrije) tijd wint
  • Oefen met het spelen met plaats en tijd
  • Leer hoe je de beste werkplek kiest
  • Leer hoe je omgaat met bereikbaarheid
  • Leer welk dagritme voor jou het beste werkt
  • Leer hoe je, ook op afstand, goed contact houdt met collega’s

Praktische informatie

Deze training Flexibel Werken wordt gedaan via het e-learning platform van Studytube. De training bevat een combinatie van video’s, beelden, tekst, opdrachten en een eindtest. De training kan op eigen tempo doorlopen worden en kan volledig tijd- en plaatsonafhankelijk gemaakt worden. Wanneer je aan het einde van de training de test goed maakt, ontvang je een certificaat ‘flexibel werken’ van Studytube. Dit certificaat kan direct gelinkt worden met je LinkedIn profiel.

Voor wie  deze training is geschikt voor medewerkers die flexibel willen werken en hier optimaal gebruik van willen maken

Duur   ongeveer 2 uur

Prijs  € 129 incl. btw ( €106 excl. btw)

Inhoudsopgave

“Deze training is een eyeopener en rijk aan informatie m.b.t. de effectiviteit van flexibiliteit in het verdelen van werk en privé.”

Xio P.

“Heel veel goede tips! Interessant en mooi onderwerp.”

Marquerite O.

“Prima training met veel verschillende mogelijkheden, waar er vast wel 1tje tussen zit die bij je past.”

Tilko M.

Bestel de training

Wil je de training voor een of meerdere personen bestellen en via een factuur afrekenen? Vraag dan het door jou gewenste aantal aan. Dan nemen we snel contact met je op.