Inspiratie Lezing

Over nut en noodzaak om anders te gaan werken voor organisatie en individu

inspirerende lezingen mindshakeDeze inspiratie lezing creëert op inspirerende wijze het bewustzijn dat we in beweging moeten komen. Dat we niet meer zonder flexibiliteit, aanpassingsvermogen en lef kunnen. Het lef om je af te vragen waarom je doet wat je doet. Als individu, team en organisatie.

Verandering is tegenwoordig het vertrekpunt. Terwijl robots veel werk automatiseren, organisaties als Uber, Thuisafgehaald en Airbnb de markt zoals we die kennen hebben opgeschud, onderzoekt Facebook de mogelijkheid om een hypotheek af te sluiten op basis van je facebook vrienden i.p.v. op het arbeidscontract. Nu kun je er natuurlijk op gokken dat het jouw tijd wel zal duren maar de kans is groot dat dit soort ontwikkelingen sneller gaan dan je denkt. Voor je het weet is jouw werk of organisatie het antwoord op een achterhaalde vraag. Beter kun je daarom het heft in eigen hand nemen en ontwikkeling jouw uitgangspunt maken!

Wie  voor organisaties die in beweging willen komen

Duur   een dagdeel

Investering   € 1500* inclusief afstemmings- en voorbereidingskosten.

*Kies je voor de Mindshake Mix Premium dan krijg je 10% korting.

Richard Hopman

Bij de gemeente Oldambt willen we graag Het Nieuwe Werken invoeren. Bij mijn zoektocht als projectleider stuitte ik op de down-to-earth aanpak van Mindshake. Deze en de heerlijk frisse look-and-feel van de website  triggerden mij. Ik heb Roos Wouters gevraagd om een inspiratiesessie te houden voor ons projectteam.

Haar eenvoudige aanpak en persoonlijke verhaal zetten de projectteamleden in hun kracht. Gevolg: een zeer geslaagde middag waarin niet zozeer het Nieuwe Werken centraal staat, maar meer de vraag ‘Hoe willen wij nu anders werken’. En das heel wat anders (of toch niet?).

Richard HopmanGemeente Oldambt - projectleider Het Nieuwe Werken