Saskia Langenberg (1975) is eigenaar en drijvende kracht achter Mindshake. Zij kan organisatie- en teamdoelen goed in kaart brengen en vertalen naar praktische manieren om daar als individu, team en organisatie mee aan de slag te gaan. Afhankelijk van de grootte en het onderwerp van de opdracht zet zij ervaren specialisten in om tot het beste resultaat te komen.

Sinds 2000 adviseert Saskia HR en management, ontwikkelt trainingsprogramma’s op maat en begeleidt leidinggevenden en medewerkers binnen organisaties die overgaan op nieuwe manieren van werken (flexibel werken, online samenwerken, activiteitgericht werken).

Zij is een groot fan van de inzet van digitale middelen die helpen meer uit jezelf en de samenwerking te halen. Met een aanstekelijk enthousiasme zet zij anderen ertoe aan om ook nieuwe dingen uit te proberen en zo hun gedrag te veranderen.

Uitgangsprincipes hierbij zijn dat de mens centraal staat en dat een organisatie het meest succesvol is wanneer zij mensen de ruimte geeft om hun potentieel ten volle te benutten.

Saskia heeft met veel gerenommeerde opdrachtgevers gewerkt, zowel in de commerciële sector als bij de overheid, zoals ING, Ahold, Auping, Natuurmonumenten, Gemeente Heemskerk, Marnix academie, KWF, Rabobank en andere organisaties.

Verder is zij auteur van het boek ‘‘Je nieuwe werkleven, –van oude gewoontes naar het nieuwe werken‘’. Dit is een thema waar zij ook graag over spreekt.Boek je nieuwe werklevenIn de zomer van 2015 is Saskia met haar gezin verhuisd naar Linz, Oostenrijk. Daar adviseert zij, veelal op afstand (virtueel) en ontwikkelt blended (on- en offline) trainingsprogramma’s en experimenten rondom nieuwe manieren van werken.  Ook geeft zij college aan de Universiteit van Linz (JKU) voor de studierichting Internationaal Management met de focus op virtueel leiderschap en virtueel samenwerken.

Mindshake = Mindset + Gedrag

De ervaring leert dat organisaties weten dat het anders moet, maar niet goed weten hoe je het (werk) ook anders DOET. Daarom helpt Mindshake organisaties, teams en individuen spelenderwijs ontdekken hoe ze het beste met de tijd meegaan. Altijd praktisch, motiverend en met een gezonde dosis energie.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem contact op:

saskia@mind-shake.com

+43 (0)644 512 7969

Skype: s_langenberg

This post is also available in: Engels