Over Mindshake

De wereld om ons heen verandert snel.

Verander je met plezier mee? Of overvalt het je?

De ervaring leert dat organisaties weten dat het anders moet, maar niet goed weten hoe je het (werk) ook anders DOET. Daarom helpt Mindshake organisaties, teams en individuen spelenderwijs ontdekken hoe ze het beste met de tijd meegaan. Altijd praktisch, motiverend en met een gezonde dosis energie.

Mindset & Gedrag (Mindshake)

Organisaties veranderen de mensen niet. Mensen veranderen de organisatie, als zij dat willen (It’s al in the mind). Daarom zet Mindshake zich in mensen binnen organisaties te laten experimenteren met andere manieren van werken, leven en leren (the shake). Want pas als je ontdekt wat de voordelen van verandering zijn, wil en doe je het ook anders.

De drijvende kracht achter Mindshake

Saskia Langenberg (1975) is eigenaar en drijvende kracht achter Mindshake. Zij kan organisatie- en teamdoelen goed in kaart brengen en vertalen naar praktische manieren om daar als individu, team en organisatie mee aan de slag te gaan.

Sinds 2000 adviseert zij HR en management, ontwikkelt trainingsprogramma’s op maat en begeleidt leidinggevenden en medewerkers binnen organisaties die overgaan op nieuwe manieren van werken (flexibel werken, online samenwerken, activiteitgericht werken).

Saskia kan grote organisatiedoelen goed in kaart brengen en vertalen naar praktische manieren om daar als individu, team en organisatie mee aan de slag te gaan. Zij is een groot fan van de inzet van digitale middelen die helpen meer uit jezelf en de samenwerking te halen. Met een aanstekelijk enthousiasme zet zij anderen ertoe aan om ook nieuwe dingen uit te proberen en zo hun gedrag te veranderen.

Uitgangsprincipes hierbij zijn dat de mens centraal staat en dat een organisatie het meest succesvol is wanneer zij mensen de ruimte geeft om hun potentieel ten volle te benutten. Zij heeft met veel gerenommeerde opdrachtgevers gewerkt, zowel in de commerciële sector als bij de overheid, zoals ING, Ahold, Auping, Natuurmonumenten, Gemeente Heemskerk, Marnix academie, KWF, Rabobank en andere organisaties.

Verder is Saskia auteur van het boek ‘‘Je nieuwe werkleven, –van oude gewoontes naar het nieuwe werken‘’. Dit is een thema waar zij ook graag over spreekt.

In de zomer van 2015 is Saskia met haar gezin verhuisd naar Linz, Oostenrijk. Daar adviseert zij, veelal op afstand (virtueel) en ontwikkelt blended (on- en offline) trainingsprogramma’s en experimenten rondom nieuwe manieren van werken.  Daarnaast geeft zij college aan de Universiteit van Linz voor de studierichting Internationaal Management met de focus op virtueel samenwerken.