Saskia Langenberg

Saskia Langenberg (1975) is oprichter van Mindshake. Zij werkt sinds 2000 als adviseur, trainer en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling.

Van 2000 tot 2005 werkte Saskia als management consultant bij Accenture. In 2005 is zij als zelfstandige verder gegaan en heeft zich verder ontwikkeld in Talentontwikkeling en nieuwe manieren van werken. Zij adviseert HR en management, ontwikkelt trainingsprogramma’s op maat en begeleid leidinggevenden en medewerkers binnen organisaties die overgaan op nieuwe manieren van werken.

Zolang ze zich kan heugen is ze geboeid door de psychologie van de mens en innovatie. Dit is een combinatie die zij graag inzet in haar werk. Saskia heeft een ruime ervaring in het begeleiden van teams en individuen naar nieuwe manieren van werken. Het drijft haar om mensen nieuwe mogelijkheden te laten ontdekken, die bijdragen aan de kwaliteit van hun werk en leven.

Uitgangsprincipes hierbij zijn dat de mens centraal staat en dat een organisatie het meest succesvol is wanneer zij mensen de ruimte geeft om hun potentieel ten volle te benutten. Zij heeft met veel gerenommeerde opdrachtgevers gewerkt, zowel in de commerciële sector als bij de overheid, zoals ING, Ahold, Auping, Natuurmonumenten, Gemeente Heemskerk, Marnix academie, KWF, Rabobank en andere organisaties. Saskia Langenberg is auteur van het boek ‘‘Je nieuwe werkleven, –van oude gewoontes naar het nieuwe werken‘’. Dit is een thema waar zij ook graag over spreekt.

Saskia kan grote organisatiedoelen goed in kaart brengen en vertalen naar praktische manieren om daar als individu, team en organisatie mee aan de slag te gaan. Zij is een groot fan van de inzet van digitale middelen die helpen meer uit jezelf en de samenwerking te halen. Met een aanstekelijk enthousiasme zet zij anderen ertoe aan om ook nieuwe dingen uit te proberen en zo hun gedrag te veranderen.

In de zomer van 2015 is Saskia met haar gezin verhuisd naar Linz, Oostenrijk. Daar adviseert zij, veelal op afstand (virtueel) en ontwikkelt blended (on- en offline) trainingsprogramma’s en experimenten rondom nieuwe manieren van werken.  Daarnaast geeft zij college aan de Universiteit van Linz voor de studierichting Internationaal Management met de focus op virtueel samenwerken.

Expertise thema’s van Saskia:

  • Het nieuwe werken
  • Flexibel werken
  • Activiteitgericht werken
  • Virtueel samenwerken en virtuele teams
  • Talentontwikkeling

Wil je contact met Saskia Langenberg?

  Bel +43 664 512 7969 (Oostenrijk)

mail naar  Saskia@mind-shake.com

volg @Saskial op twitter