Mindshake

Tijd voor verandering – Tijd voor een Mindshake, tijd om het anders te gaan DOEN!

Tijd voor verandering

Begrijpen dat de manier van werken tegenwoordig anders moet, betekent niet altijd dat je het ook anders doet. Daarom besloten Saskia Langenberg en Roos Wouters, na jaren ervaring in het begeleiden van verandertrajecten, het zelf ook eens anders aan te pakken. Met hun nieuwe bedrijf Mindshake krijgen ze jouw bedrijf gegarandeerd in beweging.

Het kan je niet ontgaan zijn: tijden veranderen. Terwijl Facebook de mogelijkheid onderzoekt om een hypotheek af te sluiten op basis van je facebook vrienden i.p.v. op het langzaam verdwijnende vaste arbeidscontract, automatiseren robots veel werk en zetten nieuwe organisaties als Uber, Thuisafgehaald.nl en Airbnb de markt zoals we die kennen op zijn kop. Nu kun je natuurlijk wachten tot dit soort ontwikkelingen jouw organisatie inhalen en/of je werk overbodig maken maar beter kun je het heft in eigen hand nemen en ontwikkeling je uitgangspunt maken.

Mindshake; exploring new ways of working

Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, zo blijkt uit de vele verandertrajecten die de afgelopen jaren zijn ingezet. Begrijpen dat het anders moet, betekent niet altijd dat je het, zeker na verloop van tijd, ook anders doet. Daarom besloten Saskia Langenberg en Roos Wouters, na jaren ervaring in het begeleiden van verandertrajecten, het zelf ook eens anders aan te pakken. Samen startte ze het bedrijf Mindshake.

Anders kijken, anders doen

Mindshake staat voor anders kijken en anders doen. Voor ontdekken. Vallen en weer opstaan. Experimenteren. Met gevoel voor humor en zelfspot. Saskia en Roos weten namelijk als geen ander dat mensen niet veranderen omdat de organisatie dat wil. Mensen veranderen de organisatie omdat zij dat willen (It’s al in the mind). Daarom zetten Roos en Saskia zich nu samen in om de mindset en het gedrag spelenderwijs te beïnvloeden. Want een andere mindset leidt tot ander gedrag. En dat, zo leerden ze, gebeurt vooral als je het eens anders doet (door de shake).

Het Nieuwe SamenWerken

Zelf doen en denken Saskia en Roos al jaren anders. Nu doen ze dat samen! Saskia vanuit Linz (Oostenrijk). Roos vanuit Amsterdam. Daarmee brengen ze ook Het Nieuwe SamenWerken op een hoger plan. Binnen hun eigen organisatie en mogelijk ook binnen die van jou.

Meer informatie

Meer informatie over Mindshake vind je op onze site Mind-shake.com
Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen door te mailen naar Contact@mind-shake.com of te bellen met Roos (+31 624 668 611) of Saskia (+43 664 512 7969).

Je kunt ook in contact met ons te komen d.m.v.:

  • WhatsApp Saskia:+43 664 512 7969 | WhatsApp Roos:+31 624 668 611
  • Tweet Sakia: @SaskiaL | Tweet Roos: @rooswouters
  • Skype Saskia: s_langenberg | Skype Roos: rooswouters
  • En als je internetverbinding op je telefoon hebt dan kun je Saskia en Roos via WhatsApp ook gratis bellen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.